tiistai 28. tammikuuta 2014

Totuus löytyy kaurapuurosta?

"Puuroa inhoan koko pienen sydämeni pohjasta", näin äitini on kuvaillut suhdettani puuroon.

Vihaan puuroa edelleen, vaikka tiedän sen olevan hyvä aamupala, se on terveellistä ja edullista, mutta se on vaan niin pahaa. Ainoan poikkeuksen teen mannapuurojen kohdalla ne maistuvat minullekin. Päätin kuitenkin kokeilla Leaderin Eloisa proteiinipuuroa ja Alpenin myslipuuroa.


Kuva tuotteesta Leader Eloisa Proteiinipuuro Vadelma
kuva lainattu täältä

Eloisa vadelma proteiinipuuro on aivan liian jauhoista minun makuuni, mutta ymmärrettäköön, sillä se sisältää proteiinia enemmän kuin tavallinen kaurapuuro. Kun eloisassa on proteiinia sadassa grammassa 39g, kaurapuurossa on 14g. Hiilihydraatteja on taas per/100g eloisassa 40g ja kaurapuurossa 56g.
Eloisa on todella kallista verrattuna kaurapuuroon, joten sitä tuskin raaskisi joka aamuksi ostaa, yksi kertapakkaus maksaa melkein kaksi euroa.

Alpen products
kuva lainattu täältä
En oikein innostunut myslipuurostakaan, sillä se oli liian könttistä- liikaa sattumia minun makuuni. Paketti on hieno ja houkutteleva, minua tosin huvitti paketin kyljessä oleva teksti "Worth gettin up for" löyhästi suomennettuna: heräämisen arvoista. Maistoin näistä Rasberry, Apple and raisin makua, tästä voikin päätellä että pidän todellakin vadelmasta. Ja vertailun vuoksi kerron hieman ravintoarvoista proteiinia/100g 10.3g ja hiilihydraatteja/100g 64,4g. Paketissa on kahdeksan pussia ja se oli hieman alle kolme euroa.

Jotenkin minusta tuntuu että tavallinen kaurapuuro on sittenkin minulle paras vaihtoehto varsinkin, kun sen hukuttaa hyvään mehukeittoon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti