maanantai 31. maaliskuuta 2014

Jäätelökateus

Maistelin tuossa pari päivää sitten Ben ja Jerry´sin, Greek style frozen yogurt-jäätelöä, makuna Vanilla Honey Caramel. No enpäs purkista tajunnut ottaa kuvaa joten ajattelin lainata sen yrityksen sivuilta, suomen sivuille tästä uutuudesta ei ollut kuvaa päivitetty, joten menin amerikkalaisille sivuille, joille ei olisi todellakaan pitänyt mennä-kauhea jäätelökateus! Miksi näitä kaikkia ei saa jo suomesta, olen niin kateellinen. Nyt odotan kieli pitkällä suomeen Liz Lemonia ja Pineapple Passionfruittia Greek style-sarjasta

No takaisin maistamaani frozen yogurt-jäätelöön...
Maku on todella hunajainen, sanoisin että voimakas hunajan maku. Caramel-kastike jäi selkeästi hunajan varjoon, joissain kohdissa oli sellainen vivahde. Koostumus oli ihanan suussa sulava, siinä on juuri se frozen jugurtin paras ominaisuus.

kuva täältä
Greek style sarjasta on saatavilla suomessa myös Raspberry Chocolatey Chunk-maku jonka varmasti maistelen jossain vaiheessa. Tosin minua hieman hämää rakastamani vadelman yhdistäminen suklaaseen, voi se ehkä toimiakin. 

X

P.s. Kosmetiikkatesti arpoo Artdecon luomiväripaletin, kilpailu voimassa 4.4.2014.

2 kommenttia:

  1. Söin B&J greek frozen yogurtia blueberryraidalla viime kesänä jenkeissä. No olihan se... hyvää ja raikasta nimittäin =)

    VastaaPoista